Produk

  • Traffic Lidar EN-1230 seri

    Traffic Lidar EN-1230 seri

    Lidar seri EN-1230 minangka lidar garis tunggal jinis pangukuran sing ndhukung aplikasi njero ruangan lan ruangan.Bisa dadi pemisah kendharaan, piranti ukur kanggo kontur njaba, deteksi ukuran gedhe saka kendaraan, deteksi kontur kendaraan dinamis, piranti deteksi aliran lalu lintas, lan prau pengenal, lsp.

    Antarmuka lan struktur produk iki luwih serbaguna lan kinerja biaya sakabèhé luwih dhuwur.Kanggo target kanthi reflektivitas 10%, jarak pangukuran efektif tekan 30 meter.Radar kasebut nggunakake desain proteksi kelas industri lan cocog kanggo skenario kanthi linuwih sing ketat lan syarat kinerja dhuwur kayata dalan gedhe, pelabuhan, sepur, lan tenaga listrik.

    _0BB

     

  • Sensor Timbangan Dinamis Piezoelektrik Kuarsa CET8312

    Sensor Timbangan Dinamis Piezoelektrik Kuarsa CET8312

    CET8312 Piezoelektrik Quartz Dynamic Weighing Sensor nduweni karakteristik rentang ukur sing amba, stabilitas jangka panjang sing apik, bisa diulang apik, presisi pangukuran dhuwur lan frekuensi respon sing dhuwur, saengga cocok kanggo deteksi bobot dinamis.Iku sensor bobot dinamis strip kaku adhedhasar prinsip piezoelektrik lan struktur paten.Iki kalebu lembaran kristal kuarsa piezoelektrik, piring elektroda lan piranti bantalan balok khusus.Dipérang dadi 1 meter, 1,5 meter, 1,75 meter, spesifikasi ukuran 2 meter, bisa digabung dadi macem-macem dimensi sensor lalu lintas dalan, bisa adaptasi karo kabutuhan bobot dinamis permukaan dalan.

  • Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC (Klasifikasi Kendaraan Otomatis)

    Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC (Klasifikasi Kendaraan Otomatis)

    Sensor lalu lintas cerdas CET8311 dirancang kanggo instalasi permanen utawa sementara ing dalan utawa ing sangisore dalan kanggo ngumpulake data lalu lintas.Struktur unik saka sensor ngidini dipasang langsung ing sangisore dalan kanthi bentuk sing fleksibel lan salaras karo kontur dalan.Struktur flat sensor tahan kanggo gangguan dalan sing disebabake dening mlengkung ing lumahing dalan, jalur jejer, lan ombak mlengkung nyedhaki kendaraan.Irisan cilik ing trotoar nyuda karusakan ing lumahing dalan, nambah kacepetan instalasi, lan nyuda jumlah grout sing dibutuhake kanggo instalasi.

  • Tirai Lampu Infra Merah Kab

    Tirai Lampu Infra Merah Kab

    Bebas zona mati
    Konstruksi sing kuwat
    Fungsi self-diagnosis
    Gangguan anti-cahya

  • Separator Kendaraan Infra Merah

    Separator Kendaraan Infra Merah

    Pemisah kendaraan inframerah seri ENLH minangka piranti pamisah kendaraan dinamis sing dikembangake dening Enviko nggunakake teknologi pemindaian inframerah.Piranti iki kasusun saka pemancar lan panrima, lan dianggo ing prinsip ngelawan balok kanggo ndeteksi ngarsane lan departure saka kendaraan, mangkono entuk efek saka misahake kendaraan.Iki nduweni akurasi sing dhuwur, kemampuan anti-interferensi sing kuat, lan responsif sing dhuwur, saengga bisa ditrapake ing skenario kayata stasiun tol umum, sistem ETC, lan sistem timbang-in-motion (WIM) kanggo koleksi tol dalan gedhe adhedhasar bobot kendaraan.

  • Instruksi Kontrol Sistem Wim

    Instruksi Kontrol Sistem Wim

    Enviko Wim Data Logger (Controller) nglumpukake data sensor bobot dinamis (kuarsa lan piezoelektrik), koil sensor lemah (detektor pungkasan laser), pengenal poros lan sensor suhu, lan ngolah dadi informasi kendaraan lengkap lan informasi bobot, kalebu jinis poros, poros. nomer, wheelbase, nomer ban, bobot poros, bobot klompok poros, bobot total, tingkat overrun, kacepetan, suhu, etc. Iku ndhukung jinis kendaraan external pengenal lan poros pengenal, lan sistem otomatis cocog kanggo mbentuk upload data informasi kendaraan lengkap. utawa panyimpenan kanthi identifikasi jinis kendaraan.

  • CET-DQ601B Pengisian Amplifier

    CET-DQ601B Pengisian Amplifier

    Enviko charge amplifier yaiku amplifier pangisi daya saluran sing voltase output sebanding karo muatan input.Dilengkapi sensor piezoelektrik, bisa ngukur percepatan, tekanan, gaya lan jumlah mekanik obyek liyane.
    Iki digunakake kanthi wiyar ing konservasi banyu, daya, pertambangan, transportasi, konstruksi, lindhu, aerospace, senjata lan departemen liyane.Instrumen iki nduweni ciri ing ngisor iki.

  • Pengenal poros non-kontak

    Pengenal poros non-kontak

    Pambuka Sistem identifikasi poros non-kontak sing cerdas kanthi otomatis ngenali jumlah as sing ngliwati kendaraan liwat sensor deteksi poros kendaraan sing dipasang ing loro-lorone dalan, lan menehi sinyal identifikasi sing cocog menyang komputer industri;Perancangan rencana implementasi sistem pengawasan muatan barang kayata pra-inspeksi lawang lan stasiun overrunning tetep;sistem iki bisa kanthi akurat ndeteksi nomer ...
  • instruksi AI

    instruksi AI

    Adhedhasar platform pangembangan algoritma gambar pembelajaran jero sing dikembangake dhewe, teknologi chip aliran data kinerja dhuwur lan teknologi visi AI digabungake kanggo njamin akurasi algoritma kasebut;sistem iki utamané dumadi saka pengenal poros AI lan inang identifikasi poros AI, kang digunakake kanggo ngenali nomer as, Informasi kendaraan kayata jinis poros, ban siji lan kembar.Fitur sistem 1).identifikasi akurat Bisa ngenali nomer kanthi akurat ...
  • Akselerometer Piezoelektrik CJC3010

    Akselerometer Piezoelektrik CJC3010

    Spesifikasi CJC3010 KARAKTERISTIK DINAMIS CJC3010 Sensitivitas(±10%) 12pC/g Non-linearitas ≤1% Tanggapan Frekuensi(±5%;sumbu-X, sumbu-Y) 1~3000Hz(sumbu-Z) 1~3000Hz(5%) Respon Frekuensi ~6000Hz Frekuensi Resonansi(X-axis, Y-axis) 14KHz Resonant Frequency(X-axis, Y-axis) 28KHz Transversal Sensitivitas ≤5% LISTRIK KARAKTERISTIK Resistansi ≥10GΩ EN HARGA AKSIF Kisaran Suhu...
  • LSD1xx Series Lidar manual

    LSD1xx Series Lidar manual

    Aluminium alloy casting Nihan, struktur kuwat lan bobot entheng, gampang kanggo instalasi;
    Laser kelas 1 aman kanggo mata wong;
    Frekuensi scanning 50Hz nyukupi kabutuhan deteksi kacepetan dhuwur;
    Pemanas terpadu internal njamin operasi normal ing suhu kurang;
    Fungsi diagnosis mandhiri njamin operasi normal radar laser;
    Jarak deteksi paling dawa nganti 50 meter;
    Sudut deteksi: 190 °;
    Nyaring bledug lan gangguan anti-cahaya, IP68, pas kanggo panggunaan ruangan;
    Fungsi input switching (LSD121A, LSD151A)
    Dadi independen saka sumber cahya njaba lan bisa njaga negara deteksi apik ing wayah wengi;
    sertifikat CE

  • Saw paramèter nirkabel pasif

    Saw paramèter nirkabel pasif

    Nggunakake prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu dadi komponen sinyal frekuensi gelombang elektromagnetik.Sensor suhu langsung dipasang ing permukaan komponen suhu obyek sing diukur, tanggung jawab kanggo nampa sinyal frekuensi radio, lan bali sinyal radio kanthi informasi suhu menyang kolektor, nalika sensor suhu bisa digunakake kanthi normal, ora butuh daya eksternal. sumber kayata baterei, CT loop sumber daya.Transmisi lapangan sinyal antarane sensor suhu lan kolektor suhu diwujudake kanthi gelombang elektromagnetik nirkabel.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2