Sensor Timbangan Dinamis Piezoelektrik Kuarsa CET8312

Sensor Timbangan Dinamis Piezoelektrik Kuarsa CET8312

Katrangan singkat:

CET8312 Piezoelektrik Quartz Dynamic Weighing Sensor nduweni karakteristik rentang ukur sing amba, stabilitas jangka panjang sing apik, bisa diulang apik, presisi pangukuran dhuwur lan frekuensi respon sing dhuwur, saengga cocok kanggo deteksi bobot dinamis.Iku sensor bobot dinamis strip kaku adhedhasar prinsip piezoelektrik lan struktur paten.Iki kalebu lembaran kristal kuarsa piezoelektrik, piring elektroda lan piranti bantalan balok khusus.Dipérang dadi 1 meter, 1,5 meter, 1,75 meter, spesifikasi ukuran 2 meter, bisa digabung dadi macem-macem dimensi sensor lalu lintas dalan, bisa adaptasi karo kabutuhan bobot dinamis permukaan dalan.


Detail Produk

Produk Enviko WIM

Tag produk

Parameter teknis

Ukuran bagean silang (48mm+58mm)*58mm
dawa

1m, 1,5m, 1,75m, 2m

Range timbangan roda 0.05T~40T
Kapasitas kakehan 150% FS
Sensitivitas mbukak 2±5% pC/N
Range kacepetan

(0,5-200) km/j

Kelas perlindungan

IP68

Impedansi output

> 1010Ω
Suhu kerja.

-45~80 ℃

Efek suhu output

<0,04% FS/ ℃

Sambungan listrik Kabel coaxial swara statis frekuensi dhuwur
Permukaan bantalan Permukaan bantalan bisa dipoles
Nonlinier ≤±2% FS (ketepatan kalibrasi statis sensor ing saben titik)
Konsistensi ≤±4% FS (akurasi kalibrasi statis saka titik posisi sing beda saka sensor)
Repetitiveness ≤±2% FS (ketepatan kalibrasi statis sensor ing posisi sing padha)
kesalahan tliti Integrasi

≤±5%

Cara Instalasi

gambar4.jpeg

Struktur Sakabèhé

Kanggo mesthekake efek testing saka kabeh instalasi saka sensor, pilihan situs kudu ketat.Disaranake supaya trotoar semen sing kaku kudu dipilih minangka basis instalasi sensor, lan trotoar fleksibel kayata aspal kudu diowahi.Yen ora, akurasi pangukuran utawa umur layanan sensor bisa kena pengaruh.

gambar5.png
gambar6.jpeg

Mounting Bracket

Sawise lokasi ditemtokake, krenjang soyo tambah karo bolongan sing kasedhiya karo sensor kudu disambungake menyang sensor kanthi pita dasi-kawat sing luwih dawa, banjur potongan kayu segi telu cilik digunakake kanggo plug menyang celah ing antarane sabuk dasi. lan krenjang soyo tambah, supaya bisa tightened.Yen tenaga kerja cukup, langkah (2) lan (3) bisa ditindakake kanthi bebarengan.Kaya sing dituduhake ing ndhuwur.

gambar7.png

Pavement Grooving

Gunakake panguasa utawa alat liyane kanggo nemtokake posisi sing dipasang saka sensor bobot dinamis.Mesin pemotong digunakake kanggo mbukak alur persegi panjang ing dalan.
Yen grooves ora rata lan duwe bumps cilik ing pinggir grooves, jembaré grooves 20 mm luwih saka sensor, ambane grooves 20 mm luwih saka sensor, lan 50 mm maneh. tinimbang sensor.alur kabel punika 10 mm sudhut, 50 mm jero;
Yen alur digawe kanthi tliti lan pinggir alur lancar, ambane alur 5-10mm luwih saka sensor, ambane alur 5-10mm luwih saka sensor, lan dawane. saka grooves punika 20-50mm luwih saka sensor.Alur kabel ambane 10 mm, jerone 50 mm.
Ing ngisor kudu dipangkas, silt lan banyu ing grooves kudu diunekake resik karo pump online (kanggo sak tenane pepe kanggo ngisi grout), lan lumahing ndhuwur loro-lorone saka grooves ditempelake tape.

gambar8.png

Grouting pisanan

Mbukak grout instalasi, miturut proporsi diwènèhaké kanggo nyiyapake grout campuran, cepet nyawiji grout karo pribadi, lan banjur roto-roto pour bebarengan arah dawa alur, Isi pisanan ing alur kudu kurang saka 1/3 saka ambane saka alur.

gambar 9.png

Panggonan Sensor

Selehake alon-alon sensor karo krenjang soyo tambah menyang slot grout-nepsu, nyetel krenjang soyo tambah lan nggawe saben fulcrum tutul lumahing ndhuwur slot, lan mesthekake yen sensor ing tengah slot.Nalika loro utawa luwih sensor dipasang ing slot padha, manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo bagean sambungan.
Lumahing ndhuwur loro sensor kudu ing tingkat horisontal padha, lan peserta bakal dadi cilik sabisa, yen kesalahan pangukuran bakal disebabake.Simpen minangka akeh wektu sabisa ing langkah (4) lan (5), utawa grout bakal ngobati (1-2 jam normal ngruwat wektu lim kita).

gambar10.png

Mbusak Bracket Mounting lan Grouting Kapindho

Sawise grout Sejatine nambani, mirsani efek instalasi dhisikan saka sensor, lan nyetel pas wektune yen perlu.Kabeh wis siap, banjur copot braket, terusake grouting kapindho.Injeksi iki diwatesi ing dhuwur permukaan sensor.

gambar11.png(1)

Grouting kaping telu

Sajrone periode curing, mbayar manungsa waé kanggo nambah jumlah grout ing sembarang wektu, supaya tingkat sakabèhé saka grout sawise Isi rada luwih dhuwur tinimbang lumahing dalan.

gambar11.png

Grinding lumahing

Sawise kabeh grout instalasi wis tekan kekuatan ngruwat, luh mati tape, lan tlatah lumahing alur lan lumahing dalan, nindakake test preloading karo kendaraan standar utawa kendaraan liyane kanggo mriksa apa instalasi sensor iku ok.
Yen tes preloading normal, instalasi kasebut
rampung.

Kabar Instalasi

5.1 Dilarang banget kanggo nggunakake sensor ngluwihi sawetara lan suhu operasi kanggo dangu.
5.2 Dilarang banget kanggo ngukur resistensi insulasi sensor kanthi meter resistensi dhuwur ing ndhuwur 1000V.
5.3 Personel non-profesional dilarang banget kanggo verifikasi.
5.4Media pangukuran kudu cocog karo bahan aluminium, yen ora, instruksi khusus dibutuhake nalika pesen.
5.5 Pungkasan output sensor L5/Q9 kudu tetep garing lan resik sajrone pangukuran, yen ora, output sinyal ora stabil.
5.6 Permukaan tekanan sensor ora kena disabet nganggo instrumen tumpul utawa kekuwatan abot.
5.7 Bandwidth saka amplifier pangisian daya kudu luwih dhuwur tinimbang sensor, kajaba ora ana syarat khusus kanggo respon frekuensi.
5.8Pasang sensor kudu ditindakake kanthi ketat karo syarat instruksi sing cocog kanggo entuk pangukuran sing akurat.
5.9 Yen ana gangguan elektromagnetik sing kuat ing cedhak pangukuran, langkah-langkah pelindung tartamtu kudu ditindakake.
5.10 Kabel sensor lan amplifier pangisian daya kudu nggunakake kabel koaksial kanthi swara statis frekuensi dhuwur.

Lampiran

Manual 1 PCS
Kualifikasi verifikasi 1 PCS Sertifikat 1 PCS
Hangtag 1 PCS
Kabel output Q9 1 PCS


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Enviko wis spesialisasi ing Weigh-in-Motion Systems luwih saka 10 taun.Sensor WIM lan produk liyane dikenal kanthi akeh ing industri ITS.

  • Produk sing gegandhengan