SAW Passive Wireless

  • Saw paramèter nirkabel pasif

    Saw paramèter nirkabel pasif

    Nggunakake prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu dadi komponen sinyal frekuensi gelombang elektromagnetik.Sensor suhu langsung dipasang ing permukaan komponen suhu obyek sing diukur, tanggung jawab kanggo nampa sinyal frekuensi radio, lan bali sinyal radio kanthi informasi suhu menyang kolektor, nalika sensor suhu bisa digunakake kanthi normal, ora butuh daya eksternal. sumber kayata baterei, CT loop sumber daya.Transmisi lapangan sinyal antarane sensor suhu lan kolektor suhu diwujudake kanthi gelombang elektromagnetik nirkabel.

  • Saw paramèter nirkabel pasif

    Saw paramèter nirkabel pasif

    Nggunakake prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu dadi komponen sinyal frekuensi gelombang elektromagnetik.Sensor suhu langsung dipasang ing permukaan komponen suhu obyek sing diukur, tanggung jawab kanggo nampa sinyal frekuensi radio, lan bali sinyal radio kanthi informasi suhu menyang kolektor, nalika sensor suhu bisa digunakake kanthi normal, ora butuh daya eksternal. sumber kayata baterei, CT loop sumber daya.Transmisi lapangan sinyal antarane sensor suhu lan kolektor suhu diwujudake kanthi gelombang elektromagnetik nirkabel.