Pengenal poros non-kontak

Pengenal poros non-kontak

Katrangan singkat:


Detail Produk

Produk Enviko WIM

Tag produk

Identitas poros non-kontak

Pambuka

Sistem identifikasi poros non-kontak sing cerdas kanthi otomatis ngenali jumlah as sing ngliwati kendaraan liwat sensor deteksi poros kendaraan sing dipasang ing loro-lorone dalan, lan menehi sinyal identifikasi sing cocog menyang komputer industri;Perancangan rencana implementasi sistem pengawasan muatan barang kayata pra-inspeksi lawang lan stasiun overrunning tetep;sistem iki kanthi akurat bisa ndeteksi jumlah as lan wangun poros kendaraan liwat, mangkono ngenali jinis kendaraan;bisa digunakake piyambak utawa karo sistem bobot liyane, sistem pangenalan otomatis piring lisensi lan aplikasi terpadu liyane kanggo mbentuk sistem deteksi kendaraan otomatis lengkap.

Prinsip Sistem

Instrumen identifikasi poros dibentuk dening sensor inframerah laser, tutup sealing sensor, lan prosesor sinyal relay.Nalika kendaraan ngliwati piranti kasebut, sensor infra merah laser bisa nggunakake laser infra merah kanggo njupuk miturut celah antarane poros kendaraan lan poros;jumlah pamblokiran dianggep makili nomer as kendaraan;nomer as diowahi kanggo on-off dening repeater Sinyal banjur output kanggo peralatan related.Sensor poros deteksi dipasang ing loro-lorone dalan, lan ora kena pengaruh ekstrusi ban, deformasi dalan, lan pengaruh lingkungan kayata udan, salju, pedhut, lan suhu sing kurang;peralatan bisa normal lan stabil, karo deteksi dipercaya lan umur layanan dawa.

Kinerja sistem

1) Jumlah as kendaraan bisa dideteksi lan kendaraan bisa dipanggonke maju lan mundur;
2).Kacepetan 1-20km / h;
3).Data deteksi output liwat sinyal voltase analog, lan repeater bisa ditambahake kanggo ngalih menyang sinyal ngalih;
4) Daya lan sinyal output safety desain isolasi, kuwat anti-gangguan kemampuan;
5) Sensor infra merah laser nduweni gain cahya sing kuwat lan ora mbutuhake sinkronisasi fisik;
6) Jarak sing diukur saka radiasi infra merah laser (60-80 meter);
7) Titik siji, titik pindho bisa dipilih, mekanisme toleransi fault kaping pindho luwih dhuwur;
8).Suhu: -40 ℃ -70 ℃

indeks teknis

Tingkat pangenalan poros Tingkat identifikasi≥99,99%
Tes kacepetan 1-20 km/j
SI Sinyal Tegangan Analog, ngalih sinyal jumlah
Data Tes Nomer poros kendaraan (ora bisa mbedakake siji, ganda)
Tegangan kerja 5 V DC
Suhu kerja -40~70C

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Enviko wis spesialisasi ing Weigh-in-Motion Systems luwih saka 10 taun.Sensor WIM lan produk liyane dikenal kanthi akeh ing industri ITS.

    Produk sing gegandhengan