Lidar Lintas

  • Traffic Lidar EN-1230 seri

    Traffic Lidar EN-1230 seri

    Lidar seri EN-1230 minangka lidar garis tunggal jinis pangukuran sing ndhukung aplikasi njero ruangan lan ruangan.Bisa dadi pemisah kendharaan, piranti ukur kanggo kontur njaba, deteksi ukuran gedhe saka kendaraan, deteksi kontur kendaraan dinamis, piranti deteksi aliran lalu lintas, lan prau pengenal, lsp.

    Antarmuka lan struktur produk iki luwih serbaguna lan kinerja biaya sakabèhé luwih dhuwur.Kanggo target kanthi reflektivitas 10%, jarak pangukuran efektif tekan 30 meter.Radar kasebut nggunakake desain proteksi kelas industri lan cocog kanggo skenario kanthi linuwih sing ketat lan syarat kinerja dhuwur kayata dalan gedhe, pelabuhan, sepur, lan tenaga listrik.

    _0BB

     

  • LSD1xx Series Lidar manual

    LSD1xx Series Lidar manual

    Aluminium alloy casting Nihan, struktur kuwat lan bobot entheng, gampang kanggo instalasi;
    Laser kelas 1 aman kanggo mata wong;
    Frekuensi scanning 50Hz nyukupi kabutuhan deteksi kacepetan dhuwur;
    Pemanas terpadu internal njamin operasi normal ing suhu kurang;
    Fungsi diagnosis mandhiri njamin operasi normal radar laser;
    Jarak deteksi paling dawa nganti 50 meter;
    Sudut deteksi: 190 °;
    Nyaring bledug lan gangguan anti-cahaya, IP68, pas kanggo panggunaan ruangan;
    Fungsi input switching (LSD121A, LSD151A)
    Dadi independen saka sumber cahya njaba lan bisa njaga negara deteksi apik ing wayah wengi;
    sertifikat CE