Pengisian Amplifier

  • CET-DQ601B Pengisian Amplifier

    CET-DQ601B Pengisian Amplifier

    Enviko charge amplifier yaiku amplifier pangisi daya saluran sing voltase output sebanding karo muatan input.Dilengkapi sensor piezoelektrik, bisa ngukur percepatan, tekanan, gaya lan jumlah mekanik obyek liyane.
    Iki digunakake kanthi wiyar ing konservasi banyu, daya, pertambangan, transportasi, konstruksi, lindhu, aerospace, senjata lan departemen liyane.Instrumen iki nduweni ciri ing ngisor iki.