instruksi AI

instruksi AI

Katrangan singkat:


Detail Produk

Produk Enviko WIM

Tag produk

instruksi AI

Adhedhasar platform pangembangan algoritma gambar pembelajaran jero sing dikembangake dhewe, teknologi chip aliran data kinerja dhuwur lan teknologi visi AI digabungake kanggo njamin akurasi algoritma kasebut;sistem iki utamané dumadi saka pengenal poros AI lan inang identifikasi poros AI, kang digunakake kanggo ngenali nomer as, Informasi kendaraan kayata jinis poros, ban siji lan kembar.

Fitur sistem

1).identifikasi akurat
Bisa ngenali jumlah as kendaraan, arah nyopir kendaraan, jinis poros, jinis ban (ban tunggal, ban kembar)
2) Gampang kanggo nginstal
Ora perlu ngeduk lumahing dalan, ora perlu nggali sistem drainase, tanpa pangopènan
3).nganggo maneh
Nalika pondasi platform timbangan rusak lan direkonstruksi utawa skala lantai kudu dipindhah, piranti identifikasi poros AI bisa digunakake maneh, migrasi gampang, lan instalasi trep.
4).identifikasi multi-titik
Identifikasi poros siji Mesin bisa disambungake menyang sawetara identifikasi gandar bebarengan, lan ngasilake macem-macem asil bebarengan

indeks teknis

Tingkat pangenalan poros Tingkat identifikasi≥99,99%
Tes kacepetan 1-20 km/j
SI Sinyal Tegangan Analog, ngalih sinyal jumlah
Data Tes Nomer poros kendaraan (ora bisa mbedakake siji, ganda)
Tegangan kerja 5 V DC
Suhu kerja -40~70C

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Enviko wis spesialisasi ing Weigh-in-Motion Systems luwih saka 10 taun.Sensor WIM lan produk liyane dikenal kanthi akeh ing industri ITS.

    Produk sing gegandhengan