instruksi AI

AI instruction

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

AI instruction

Adhedhasar platform pangembangan algoritma gambar pembelajaran jero sing dikembangake dhewe, teknologi chip aliran data kinerja dhuwur lan teknologi visi AI digabungake kanggo njamin akurasi algoritma kasebut;sistem iki utamané dumadi saka pengenal poros AI lan inang identifikasi poros AI, kang digunakake kanggo ngenali nomer as, Informasi kendaraan kayata jinis poros, ban siji lan kembar.

Fitur sistem

1).identifikasi akurat
Bisa ngenali jumlah as kendaraan, arah nyopir kendaraan, jinis gandar, jinis ban (ban tunggal, ban kembar)
2) Gampang kanggo nginstal
Ora perlu ngeduk lumahing dalan, ora perlu nggali sistem drainase, bebas pangopènan
3).nganggo maneh
Nalika pondasi platform timbangan rusak lan direkonstruksi utawa ukuran lantai kudu dipindhah, piranti identifikasi poros AI bisa digunakake maneh, migrasi gampang, lan instalasi trep.
4).identifikasi multi-titik
Identifikasi poros siji Mesin bisa disambungake menyang sawetara identifikasi gandar bebarengan, lan ngasilake macem-macem asil bebarengan

indeks teknis

Tingkat pangenalan poros Tingkat identifikasi≥99,99%
Tes kacepetan 1-20 km/j
SI Sinyal Tegangan Analog, ngalih sinyal jumlah
Data Tes Nomer poros kendaraan (ora bisa mbedakake siji, ganda)
Tegangan kerja 5V DC
Suhu kerja -40~70C

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan