Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC (Klasifikasi Kendaraan Otomatis)

Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC (Klasifikasi Kendaraan Otomatis)

Katrangan singkat:

Sensor lalu lintas cerdas CET8311 dirancang kanggo instalasi permanen utawa sementara ing dalan utawa ing sangisore dalan kanggo ngumpulake data lalu lintas.Struktur unik saka sensor ngidini dipasang langsung ing sangisore dalan kanthi bentuk sing fleksibel lan salaras karo kontur dalan.Struktur flat sensor tahan kanggo gangguan dalan sing disebabake dening mlengkung ing lumahing dalan, jalur jejer, lan ombak mlengkung nyedhaki kendaraan.Irisan cilik ing trotoar nyuda karusakan ing lumahing dalan, nambah kacepetan instalasi, lan nyuda jumlah grout sing dibutuhake kanggo instalasi.


Detail Produk

Produk Enviko WIM

Tag produk

Pambuka

Sensor lalu lintas cerdas CET8311 dirancang kanggo instalasi permanen utawa sementara ing dalan utawa ing sangisore dalan kanggo ngumpulake data lalu lintas.Struktur unik saka sensor ngidini dipasang langsung ing sangisore dalan kanthi bentuk sing fleksibel lan salaras karo kontur dalan.Struktur flat sensor tahan kanggo gangguan dalan sing disebabake dening mlengkung ing lumahing dalan, jalur jejer, lan ombak mlengkung nyedhaki kendaraan.Irisan cilik ing trotoar nyuda karusakan ing lumahing dalan, nambah kacepetan instalasi, lan nyuda jumlah grout sing dibutuhake kanggo instalasi.

Kauntungan saka sensor lalu lintas cerdas CET8311 yaiku bisa entuk data sing akurat lan spesifik, kayata sinyal kacepetan akurat, sinyal pemicu lan informasi klasifikasi.Bisa menehi umpan balik statistik informasi lalu lintas kanggo wektu sing suwe, kanthi kinerja sing apik, linuwih lan instalasi sing gampang.Kinerja biaya dhuwur, utamane digunakake ing deteksi nomer poros, jarak sumbu roda, ngawasi kacepetan kendaraan, klasifikasi kendaraan, bobot dinamis lan wilayah lalu lintas liyane.

Dimensi sakabèhé

gambar3.png
Ex: L=1,78 meter;Dawane sensor yaiku 1,82 meter;Sakabèhé dawane 1,94 meter

Sensor Length

Katon Kuningan Length

Sakabèhé Length (kalebu ends)

6'(1.82m)

70" (1.78m)

76" (1.93m)

8'(2.42m)

94" (2.38m)

100" (2.54m)

9'(2.73m)

106" (2.69m)

112" (2.85m)

10'(3.03m)

118" (3.00m)

124" (3.15m)

11'(3.33m)

130" (3.30m)

136" (3.45m)

Parameter teknis

Model No.

QSY8311

Ukuran bagean

3 × 7 mm2

dawa

bisa disesuaikan

Koefisien piezoelektrik

≥20pC/N Nilai nominal

Resistance insulasi

500MΩ

Kapasitas sing padha

6,5nF

Suhu kerja

-25 ℃60 ℃

Antarmuka

Q9

 Pemasangan braket Pasang krenjang sing dipasang nganggo sensor (bahan nilon ora didaur ulang).1 braket saben 15 cm

Persiapan instalasi

Pilihan saka bagean dalan:
a) Requirement ing ngebotake peralatan: Long wektu stabilitas lan linuwih
b) Requirement on roadbed: Rigidness

Cara instalasi

5.1 Slot nglereni:

Langkah-langkah

Gambar

1) Pratandha peringatan konstruksi kudu diselehake ing ngarep situs konstruksi.2)Tarik garis: gunakake tape, potlot slate lan banyu mancur tinta kanggo nggambar lan menehi tandha posisi ing ngendi sensor dipasang, uga priksa manawa kabel kasebut cukup dawa kanggo nyambung menyang pinggir dalan. kabinèt.3) Cutting slot: nggunakake cutter kanggo mbukak alur kothak ing dalan ing sadawane garis tandha.Dimensi cross-sectional alur kudu dikontrol kanthi akurat ing sawetara sing ditemtokake (ndeleng diagram ing sisih tengen).Miturut dawa sensor, deepen ambane ends alur kanggo 50mm (kanggo ngganti menyang sirah output sensor lan mburi).

4) Pelanggaran dalan:use Pethel kanggo alur lan motong ngisor alur.Ing ngisor alur kudu dipotong kanthi lancar sabisa.

Miturut gambar: gambar sing tepat lan gambar konstruksi dhasar sing cocog.

Peralatan utama: mesin pemotong trotoar, palu impact, pacul, bor.

Cathetan:

Ngontrol ambane crushing saka alur soyo tambah.Yen cethek banget, sensor lan krenjang ora bisa dilenggahake.Yen jero banget, jumlah groutbakal gedhe.

groutbakal gedhe.

1) Ukuran Cross Sectiongambar4.jpeg

A=20mm(±3mm)mmB=30(±3mm)mm

2) Dawane alur

Dawane slot kudu luwih saka 100 nganti 200 mm saka total dawa sensor.

Total dawa sensor:

i=L+165mm, L kanggo dawa kuningan (Waca label).

Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC
图片 1

5.2 Langkah resik lan garing

1, Supaya kanggo mesthekake yen materi potting bisa uga digabungake karo lumahing dalan sawise Isi, slot instalasi kudu sakabeheng karo resik-tekanan dhuwur, lan lumahing alur kudu sakabeheng karo sikat baja, lan kompresor udara / bedhil udara tekanan dhuwur utawa blower digunakake sawise ngresiki kanggo garing banyu.

2, Sawise lebu wis di resiki, awu ngambang ing lumahing construction kudu di resiki banget.Yen ana akumulasi banyu utawa kelembapan sing katon jelas, gunakake kompresor udara (pistol udara tekanan tinggi) utawa blower kanggo garing.

3, Sawise reresik rampung, sealing tape (jembaré luwih saka 50mm) Applied
menyang lumahing dalan watara kedudukan kanggo nyegah kontaminasi kanggo grout.

Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC
Gambar 1(1)

5.3 Tes pra-instalasi

1, Test kapasitansi: Gunakake digital multi-meter kanggo ngukur total kapasitansi sensor karo kabel ditempelake.Nilai sing diukur kudu ana ing kisaran sing ditemtokake dening sensor dawa sing cocog lan lembar data kabel.Kisaran tester biasane disetel kanggo 20nF.Probe abang disambungake menyang inti kabel, lan probe ireng disambungake menyang tameng njaba.Elinga yen sampeyan ora kudu nyekel loro sambungan ing wektu sing padha.

2, Test resistance: Ukur resistance ing loro ends saka sensor karo digital multi-meter.Meter kudu disetel kanggo 20MΩ.Ing wektu iki, maca ing watch kudu ngluwihi 20MΩ, biasane dituduhake dening "1".

5.4 Ndandani krenjang pemasangan

Langkah-langkah

Gambar

1) Bukak bungkus sensor lan priksa manawa sensor kasebut utuh.Lurusake sensor supaya sensor tetep lurus lan rata.2) Bukak braket pemasangan ing kothak banjur pasang braket ing sadawane sensor kanthi interval kira-kira 15cm.3) Pasang braket dipasang bebarengan karo sensor

menyang slot nglereni.Lumahing ndhuwur kabeh kurung kira-kira 10mm adoh saka lumahing dalan.

4) Tekuk ujung sensor mudhun 40 °, tekuk sendi mudhun 20 °, banjur bengkokake 20 ° munggah menyang level.

   gambar8.jpegukuran 

 

 

5.5 Nyampur grout

Wigati: Mangga waca instruksi grout kasebut kanthi teliti sadurunge nyampur.
1) Bukak grout potting, miturut kacepetan ngisi lan dosis sing dibutuhake, bisa ditindakake kanthi jumlah cilik nanging kaping pirang-pirang supaya ora ana sampah.
2) Siapke jumlah sing tepat saka grout pot miturut rasio kasebut, lan aduk roto-roto karo listrik Pethel stirrer (bab 2 menit).
3) Sawise nyiapake, gunakake sajrone 30 menit supaya ora dadi solid ing ember.

5.6 Langkah ngisi grout pisanan

1) Tuangake grout kanthi rata ing sadawane alur.
2) Nalika ngisi, port got bisa dibentuk kanthi manual kanggo nggampangake kontrol kacepetan lan arah nalika ditibakake.Kanggo ngirit wektu lan kekuatan fisik, bisa diwutahake karo wadhah kapasitas sing luwih cilik, sing trep kanggo sawetara wong bisa kerja bebarengan.
3) Isi pisanan kudu diisi kanthi lengkap, lan nggawe permukaan grout rada luwih dhuwur tinimbang trotoar.
4) Ngirit wektu sabisa, yen ora, grout bakal solid (produk iki duwe wektu curing normal 1 nganti 2 jam).

5.7 Langkah ngisi grout kapindho

Sawise grouting pisanan wis Sejatine nambani, mirsani lumahing grout.Yen lumahing luwih murah tinimbang lumahing dalan utawa lumahing wis penyok, remix grout (ndeleng langkah 5.5) lan ngisi kapindho.
Isi kapindho kudu mesthekake yen lumahing grout rada ndhuwur permukaan dalan.

5.8 Panggilingan lumahing

Sawise langkah instalasi 5.7 rampung kanggo setengah jam, lan grout wiwit ngalangi, nyuwek kaset ing sisih slot.
Sawise langkah instalasi 5.7 rampung kanggo 1 jam, lan grout solidified rampung, tlatah ing
grout karo gilingan amba kanggo nggawe flush karo lumahing dalan.

5.9 Tes reresik lan pasca instalasi ing situs

1) Ngresiki turahan grout lan lebu liyane.
2) Tes sawise instalasi:

(1) Tes kapasitansi: gunakake meter digital kanggo ngukur kapasitansi total sensor kanthi kabel sing dipasang.Nilai sing diukur kudu ana ing kisaran sing ditemtokake dening sensor dawa sing cocog lan lembar data kabel.Kisaran tester biasane disetel kanggo 20nF.Probe abang disambungake menyang inti kabel, lan probe ireng disambungake menyang tameng njaba.Ati-ati supaya ora nahan rong sambungan ing wektu sing padha.

(2) Resistance test: gunakake meter digital kanggo ngukur resistensi sensor.Meter kudu disetel kanggo 20MΩ.Ing wektu iki, maca ing watch kudu ngluwihi 20MΩ, biasane dituduhake dening "1".

(3) Pre-load test: sawise lumahing instalasi wis di resiki, sambungake output sensor kanggo oscilloscope.Setelan khas osiloskop yaiku: Tegangan 200mV/div, Wektu 50ms/div.Kanggo sinyal positif, voltase pemicu disetel kanggo babagan 50mV.Bentuk gelombang khas truk lan mobil diklumpukake minangka gelombang uji pra-muat, banjur bentuk gelombang uji disimpen lan disalin kanggo dicithak, lan disimpen kanthi permanen.Output sensor gumantung saka cara pemasangan, dawa sensor, dawa kabel lan bahan pot sing digunakake.Yen tes preload normal, instalasi wis rampung.

3) Rilis lalu lintas: komentar: Lalu lintas mung bisa diluncurake nalika bahan pot wis diobati kanthi lengkap (udakara 2-3 jam sawise ngisi pungkasan).Yen lalu lintas dibebasake nalika materi pot ora diobati kanthi lengkap, bakal ngrusak instalasi lan nyebabake sensor gagal prematur.

Bentuk gelombang tes pramuat

Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC

2 Sumbu

Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC

3 Sumbu

Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC

4 Sumbu

Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik kanggo AVC

6 Aksi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Enviko wis spesialisasi ing Weigh-in-Motion Systems luwih saka 10 taun.Sensor WIM lan produk liyane dikenal kanthi akeh ing industri ITS.

  • Produk sing gegandhengan