• BANNER1-3
  • BANNER2-2
  • BANNER3-2

Produk Unggulan

Enviko-Technology Co., Ltd.(Enviko) didegaké ing Mei 2013 lan pabrik kita watu Sichuan.Kita wis fokus ing sensor pangukuran sajrone 15 taun.Kita minangka pimpinan pasar ing teknologi timbang dinamis ing China.Kanthi-lan kanggo pelanggan, kita ngembangake solusi pangukuran adhedhasar teknologi sing ngatasi watesan fisik, nalika kita kerja bareng kanggo nggawe prestasi anyar: kanggo sistem pangukuran lan sensor sing ngadhepi akeh tantangan.

Kahanan Kasus

Proyek Nanjing China

Proyek Nanjing China

November 2019, sistem Quartz Weigh In Motion(sensor WIM kuarsa, amplifier, Data logger) dipasang ing 4 situs / 20 jalur, proyek Penegakan Bobot Hukum otomatis ing Nanjing, China.

proyek pakistan

proyek pakistan

Juni.2019, sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, amplifier, Data logger) dipasang ing 7 situs / 28 jalur, ngawasi dalan ing dalan gedhe (kakehan) ing Pakistan.

proyek Russian

proyek Russian

Juni.2018, sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, amplifier, Data logger) dipasang ing 2 situs / 6 jalur, ngawasi dalan ing Highway ing Rusia.

Proyek Shandong China

Proyek Shandong China

Juni 2020, sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, amplifier, Data logger) dipasang ing 6 situs / 32 jalur, proyek Penegakan Bobot otomatis ing Shandong, China.

Proyek Tianjing China

Proyek Tianjing China

Juni 2021, sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, amplifier, Data logger) dipasang ing 6 situs / 36 jalur, proyek Penegakan Bobot otomatis ing Tianjin, China.

Acara

Klien Jerman Ngunjungi ENVIKO, Nguatake Kerjasama Internasional

Klien Jerman Ngunjungi ENVIKO, Nguatake Kerjasama Internasional

Tanggal 30 Mei 2024, delegasi klien Jerman ngunjungi ENVIKO f...

Enviko Quartz Sensor kanggo Weigh-In-Motion System

Enviko Quartz Sensor kanggo Weigh-In-Motion System

Ing taun-taun pungkasan, transportasi dalan sing kakehan lan gedhe banget ...