Kontur kendaraan

  • Traffic Lidar EN-1230 seri

    Traffic Lidar EN-1230 seri

    Lidar seri EN-1230 minangka lidar garis tunggal jinis pangukuran sing ndhukung aplikasi njero ruangan lan ruangan.Bisa dadi pemisah kendharaan, piranti ukur kanggo kontur njaba, deteksi ukuran gedhe saka kendaraan, deteksi kontur kendaraan dinamis, piranti deteksi aliran lalu lintas, lan prau pengenal, lsp.

    Antarmuka lan struktur produk iki luwih serbaguna lan kinerja biaya sakabèhé luwih dhuwur.Kanggo target kanthi reflektivitas 10%, jarak pangukuran efektif tekan 30 meter.Radar kasebut nggunakake desain proteksi kelas industri lan cocog kanggo skenario kanthi linuwih sing ketat lan syarat kinerja dhuwur kayata dalan gedhe, pelabuhan, sepur, lan tenaga listrik.

    _0BB

     

  • Tirai Lampu Infra Merah Kab

    Tirai Lampu Infra Merah Kab

    Bebas zona mati
    Konstruksi sing kuwat
    Fungsi self-diagnosis
    Gangguan anti-cahya

  • Separator Kendaraan Infra Merah

    Separator Kendaraan Infra Merah

    Pemisah kendaraan inframerah seri ENLH minangka piranti pamisah kendaraan dinamis sing dikembangake dening Enviko nggunakake teknologi pemindaian inframerah.Piranti iki kasusun saka pemancar lan panrima, lan dianggo ing prinsip ngelawan balok kanggo ndeteksi ngarsane lan departure saka kendaraan, mangkono entuk efek saka misahake kendaraan.Iki nduweni akurasi sing dhuwur, kemampuan anti-interferensi sing kuat, lan responsif sing dhuwur, saengga bisa ditrapake ing skenario kayata stasiun tol umum, sistem ETC, lan sistem timbang-in-motion (WIM) kanggo koleksi tol dalan gedhe adhedhasar bobot kendaraan.

  • Pengenal poros non-kontak

    Pengenal poros non-kontak

    Pambuka Sistem identifikasi poros non-kontak sing cerdas kanthi otomatis ngenali jumlah as sing ngliwati kendaraan liwat sensor deteksi poros kendaraan sing dipasang ing loro-lorone dalan, lan menehi sinyal identifikasi sing cocog menyang komputer industri;Perancangan rencana implementasi sistem pengawasan muatan barang kayata pra-inspeksi lawang lan stasiun overrunning tetep;sistem iki bisa kanthi akurat ndeteksi nomer ...
  • instruksi AI

    instruksi AI

    Adhedhasar platform pangembangan algoritma gambar pembelajaran jero sing dikembangake dhewe, teknologi chip aliran data kinerja dhuwur lan teknologi visi AI digabungake kanggo njamin akurasi algoritma kasebut;sistem iki utamané dumadi saka pengenal poros AI lan inang identifikasi poros AI, kang digunakake kanggo ngenali nomer as, Informasi kendaraan kayata jinis poros, ban siji lan kembar.Fitur sistem 1).identifikasi akurat Bisa ngenali nomer kanthi akurat ...
  • LSD1xx Series Lidar manual

    LSD1xx Series Lidar manual

    Aluminium alloy casting Nihan, struktur kuwat lan bobot entheng, gampang kanggo instalasi;
    Laser kelas 1 aman kanggo mata wong;
    Frekuensi scanning 50Hz nyukupi kabutuhan deteksi kacepetan dhuwur;
    Pemanas terpadu internal njamin operasi normal ing suhu kurang;
    Fungsi diagnosis mandhiri njamin operasi normal radar laser;
    Jarak deteksi paling dawa nganti 50 meter;
    Sudut deteksi: 190 °;
    Nyaring bledug lan gangguan anti-cahaya, IP68, pas kanggo panggunaan ruangan;
    Fungsi input switching (LSD121A, LSD151A)
    Dadi independen saka sumber cahya njaba lan bisa njaga negara deteksi apik ing wayah wengi;
    sertifikat CE