Instruksi Kontrol Sistem Wim

Instruksi Kontrol Sistem Wim

Katrangan singkat:

Enviko Wim Data Logger (Controller) nglumpukake data sensor bobot dinamis (kuarsa lan piezoelektrik), koil sensor lemah (detektor pungkasan laser), pengenal poros lan sensor suhu, lan ngolah dadi informasi kendaraan lengkap lan informasi bobot, kalebu jinis poros, poros. nomer, wheelbase, nomer ban, bobot poros, bobot klompok poros, bobot total, tingkat overrun, kacepetan, suhu, etc. Iku ndhukung jinis kendaraan external pengenal lan poros pengenal, lan sistem otomatis cocog kanggo mbentuk upload data informasi kendaraan lengkap. utawa panyimpenan kanthi identifikasi jinis kendaraan.


Detail Produk

Produk Enviko WIM

Tag produk

Ringkesan Sistem

Enviko quartz dynamic weighing system adopts Windows 7 embedded operating system, PC104 + bus extendable bus and wide temperature level components.Sistem kasebut utamane kalebu pengontrol, penguat daya lan pengontrol IO.Sistem kasebut ngumpulake data sensor bobot dinamis (kuarsa lan piezoelektrik), koil sensor lemah (detektor pungkasan laser), pengenal poros lan sensor suhu, lan ngolah dadi informasi kendaraan lengkap lan informasi bobot, kalebu jinis poros, nomer as, jarak sumbu roda, ban. nomer, bobot poros, bobot klompok poros, bobot total, tingkat overrun, kacepetan, suhu, etc. Ndhukung jinis kendaraan external pengenal lan pengenal poros, lan sistem otomatis cocog kanggo mbentuk upload data informasi kendaraan lengkap utawa panyimpenan karo jinis kendaraan. identifikasi.

Sistem ndhukung macem-macem mode sensor.Jumlah sensor ing saben jalur bisa disetel saka 2 nganti 16. Penguat daya ing sistem ndhukung sensor impor, domestik lan hibrida.Sistem ndhukung mode IO utawa mode jaringan kanggo micu fungsi jupuk kamera, lan sistem ndhukung kontrol output jupuk ngarep, ngarep, buntut lan jupuk buntut.

Sistem kasebut nduweni fungsi deteksi negara, sistem bisa ndeteksi status peralatan utama ing wektu nyata, lan kanthi otomatis bisa ndandani lan ngunggah informasi yen ana kahanan sing ora normal;sistem kasebut nduweni fungsi cache data otomatis, sing bisa nyimpen data kendaraan sing dideteksi kira-kira setengah taun;sistem nduweni fungsi ngawasi remot, Dhukungan remot desktop, Radmin lan operasi remot liyane, ndhukung remot daya-mati reset;sistem nggunakake macem-macem sarana pangayoman, kalebu telung tingkat support WDT, pangayoman sistem FBWF, sistem ngruwat lunak antivirus, etc.

Parameter teknis

daya AC 220V 50Hz
sawetara kacepetan 0,5 km/j200 km/j
divisi sale d = 50 kg
toleransi poros ± 10% kacepetan pancet
tingkat akurasi kendaraan Kelas 5, 10, 2(0,5 km/j20 km/j
Akurasi pamisahan kendaraan ≥99%
Tingkat pangenalan kendaraan ≥98%
rentang beban poros 0,5t40t
Jalur pangolahan 5 alur
Saluran sensor 32 saluran, utawa 64 saluran
Tata letak sensor Ndhukung sawetara mode tata letak sensor, saben jalur minangka sensor 2pcs utawa 16pcs kanggo dikirim, ndhukung macem-macem sensor tekanan.
Kamera pemicu 16saluran DO diisolasi pemicu output utawa mode pemicu jaringan
Deteksi pungkasan 16channel DI isolasi input nyambungake sinyal coil, mode deteksi pungkasan laser utawa mode pungkasan otomatis.
Piranti lunak sistem Sistem operasi WIN7 sing dipasang
Akses pengenal poros Ndhukung macem-macem pangenalan poros roda (kuarsa, fotoelektrik inframerah, biasa) kanggo mbentuk informasi kendaraan lengkap
Akses pengenal jinis kendaraan ndhukung sistem identifikasi jinis kendaraan lan mbentuk informasi kendaraan lengkap kanthi data dawa, jembar lan dhuwur.
Ndhukung deteksi bidirectional Ndhukung deteksi bidirectional maju lan mundur.
Antarmuka piranti Antarmuka VGA, antarmuka jaringan, antarmuka USB, RS232, lsp
Deteksi lan ngawasi negara Deteksi status: sistem ndeteksi status peralatan utama ing wektu nyata, lan kanthi otomatis bisa ndandani lan ngunggah informasi yen ana kahanan sing ora normal.
Pemantauan remot: ndhukung desktop remot, Radmin lan operasi remot liyane, ndhukung reset remot mateni daya.
Panyimpenan data Wide suhu hard disk solid state, ndhukung panyimpenan data, logging, etc.
Proteksi sistem Dhukungan WDT telung tingkat, proteksi sistem FBWF, piranti lunak antivirus sistem curing.
Lingkungan hardware sistem Desain industri suhu amba
Sistem kontrol suhu Instrumen kasebut nduweni sistem kontrol suhu dhewe, sing bisa ngawasi status suhu peralatan ing wektu nyata lan kanthi dinamis ngontrol wiwitan lan mandheg saka kabinet.
Gunakake lingkungan (desain suhu lebar) Suhu layanan: - 40 ~ 85 ℃
Kelembapan relatif: ≤ 85% RH
Wektu preheating: ≤ 1 menit

Antarmuka piranti

PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (7)

1.2.1 sambungan peralatan sistem
Peralatan sistem utamane kalebu pengontrol sistem, penguat daya lan pengontrol input / output IO

produk (1)

1.2.2 antarmuka controller sistem
Kontroler sistem bisa nyambungake 3 amplifier daya lan 1 pengontrol IO, kanthi 3 rs232/rs465, 4 USB lan 1 antarmuka jaringan.

produk (3)

1.2.1 antarmuka amplifier
Penguat daya ndhukung input sensor 4, 8, 12 saluran (opsional), output antarmuka DB15, lan tegangan kerja yaiku DC12V.

produk (2)

1.2.1 Aku / O antarmuka controller
Kontrol input lan output IO, kanthi 16 input terisolasi, 16 output isolasi, antarmuka output DB37, Tegangan Kerja DC12V.

tata letak sistem

2.1 tata letak sensor
Ndhukung sawetara mode tata letak sensor kayata 2, 4, 6, 8 lan 10 saben jalur, ndhukung nganti 5 jalur, 32 input sensor (sing bisa ditambahi dadi 64), lan ndhukung mode deteksi rong arah maju lan mundur.

PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (9)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (13)

sambungan kontrol DI

16 saluran input terisolasi DI, ndhukung pengontrol koil, detektor laser lan peralatan finishing liyane, ndhukung mode Di kayata optocoupler utawa input relay.Maju lan mbalikke arah saben lane nuduhake siji piranti pungkasan, lan antarmuka ditetepake minangka nderek;

Lane pungkasan     nomer port antarmuka DI            cathetan
  No 1 lane (maju, mundur)    1+1- Yen piranti kontrol pungkasan minangka output optocoupler, sinyal piranti pungkasan kudu cocog karo sinyal + lan - saka pengontrol IO siji-siji.
   No 2 lane (maju, mundur)    2+2-  
  No 3 lane (maju, mundur)    3+3-  
   No 4 lane (maju, mundur)    4+4-  
  No 5 lane (maju, mundur)    5+5-

DO kontrol sambungan

16 saluran nggawe output terisolasi, digunakake kanggo ngontrol kontrol pemicu kamera, pemicu tingkat support lan mode pemicu pinggiran Mudhun.Sistem kasebut dhewe ndhukung mode maju lan mode mundur.Sawise kontrol pemicu mburi mode maju diatur, mode mbalikke ora perlu diatur, lan sistem ngalih kanthi otomatis.Antarmuka ditetepake kaya ing ngisor iki:

Nomer jalur  Pemicu maju Pemicu buntut Pemicu arah sisih Pemicu arah sisih buntut           Cathetan
No 1 jalur (maju) 1+1- 6+6-  11+11- 12+12- Pungkasan kontrol pemicu kamera nduweni + - pungkasan.Pungkasan kontrol pemicu kamera lan sinyal + - saka pengontrol IO kudu cocog siji-siji.
No 2 lane (maju) 2+2- 7+7-      
Jalur No 3 (Maju) 3+3- 8+8-      
No 4 jalur (maju) 4+4- 9+9-      
No 5 jalur (maju) 5+5- 10+10-      
Jalur 1 (reverse) 6+6- 1+1- 12+12- 11+11-

pandhuan panggunaan sistem

3.1 Pambuka
Preparation sadurunge nyetel instrument.
3.1.1 nyetel Radmin
1) Priksa manawa server Radmin wis diinstal ing instrumen (sistem instrumen pabrik).Yen ora ana, instal
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (1)
2) Setel Radmin, tambah akun lan sandhi
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (4)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (48)PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (47)PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (8)
3.1.2 pangayoman disk sistem
1) Mbukak instruksi CMD kanggo ngetik lingkungan DOS.
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (11)
2) Status proteksi EWF pitakon (tipe EWFMGR C: enter)
(1) Ing wektu iki, fungsi pangayoman EWF urip (State = ENABLE)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (44)
(Tipe EWFMGR c: -communanddisable -live enter), lan negara dipateni kanggo nuduhake yen proteksi EWF mati
(2) Ing wektu iki, fungsi pangayoman EWF nutup (negara = mateni), ora operasi sakteruse dibutuhake.
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (10)
(3) Sawise ngganti setelan sistem, nyetel EWF kanggo ngaktifake
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (44)
3.1.3 Nggawe trabasan wiwitan otomatis
1) Nggawe trabasan kanggo mbukak.
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (12)PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (18)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (15)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (16)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (19)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (20)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (21)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (22)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (23)

3.2 Pambuka kanggo antarmuka sistem
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (25)

3.3 Setelan parameter sistem
3.3.1 Sistem setelan parameter awal.
(1) Ketik kothak dialog setelan sistem

PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (26)

(2) Setelan paramèter

PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (32)

a. Setel koefisien bobot total minangka 100
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (28)
b.Setel IP lan nomer port
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (29)
c. Setel tingkat sampel lan saluran
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (30)
Cathetan: nalika nganyari program, tetepake tingkat sampling lan saluran supaya konsisten karo program asli.
d.Setelan parameter sensor cadangan
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (39)
4. Ketik setelan kalibrasi
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (39)
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (38)
5. Nalika kendharaan ngliwati area sensor kanthi rata (kacepetan sing disaranake yaiku 10 ~ 15km / h), sistem ngasilake paramèter bobot anyar
6.Muat maneh paramèter bobot anyar.
(1) Ketik setelan sistem.
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (40)
(2) Klik Simpen kanggo metu.PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (41)
5. Fine tuning paramèter sistem
Miturut bobot sing digawe dening saben sensor nalika kendaraan standar liwat sistem, paramèter bobot saben sensor diatur kanthi manual.
1. Setel sistem.
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (40)
2. Nyetel K-faktor sing cocog miturut mode nyopir kendaraan.
Padha maju, saluran salib, mbalikke lan Ultra-low paramèter kacepetan.
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (42)
6. Setelan parameter deteksi sistem
Setel paramèter sing cocog miturut syarat deteksi sistem.
PETUNJUK KONTROL SISTEM WIM (46)

Protokol komunikasi sistem

Mode komunikasi TCPIP, sampling format XML kanggo transmisi data.

  1. Kendaraan mlebu: instrumen dikirim menyang mesin sing cocog, lan mesin sing cocog ora mangsuli.
Kepala detektif Dawane awak data (teks 8-byte diowahi dadi integer) Badan data (string XML)
DCYW

deviceno=Nomer piranti

roadno = dalan no

recno=Data nomer seri

/>

 

  1. Ninggalake kendaraan: instrumen dikirim menyang mesin sing cocog, lan mesin sing cocog ora mangsuli
sirah (Teks 8-byte diowahi dadi integer) Badan data (string XML)
DCYW

deviceno=Nomer piranti

roadno = Dalan No

reco =Nomer seri data

/>

 

  1. Ngunggah data bobot: instrumen dikirim menyang mesin sing cocog, lan mesin sing cocog ora mangsuli.
sirah (Teks 8-byte diowahi dadi integer) Badan data (string XML)
DCYW

piranti =Nomer instrumen

roadno=nomer dalan:

recno=Data nomer seri

kroadno=Nyabrang tandha dalan;ora nyabrang dalan kanggo ngisi 0

kacepetan = kacepetan;Unit kilometer saben jam

bobot =bobot total: unit: Kg

axlecount=Jumlah sumbu;

suhu =suhu;

maxdistance=Jarak antarane sumbu pisanan lan sumbu pungkasan, ing milimeter

axlestruct=Struktur poros: contone, 1-22 tegese ban siji ing saben sisih poros pisanan, ban pindho ing saben sisih gandar kapindho, ban pindho ing saben sisih gandar katelu, lan gandar kapindho lan gandar katelu. disambungake

weightstruct=Struktur bobot: contone, 4000809000 tegese 4000kg kanggo poros pisanan, 8000kg kanggo gandar kapindho lan 9000kg kanggo gandar katelu

distancestruct=Struktur jarak: contone, 40008000 tegese jarak antarane sumbu pisanan lan sumbu kapindho yaiku 4000 mm, lan jarak antarane sumbu kapindho lan sumbu katelu yaiku 8000 mm.

diff1=2000 punika beda millisecond antarane data bobot ing kendaraan lan sensor tekanan pisanan

diff2=1000 punika beda millisecond antarane data bobot ing kendaraan lan pungkasan

dawa = 18000;dawa kendaraan;mm

jembaré=2500;jembaré kendaraan;unit: mm

dhuwur=3500;dhuwur kendaraan;unit mm

/>

 

  1. Status peralatan: instrumen dikirim menyang mesin sing cocog, lan mesin sing cocog ora mangsuli.
sirah (Teks 8-byte diowahi dadi integer) Badan data (string XML)
DCYW

deviceno=Nomer piranti

kode = "0" Kode status, 0 nuduhake normal, nilai liyane nuduhake ora normal

msg="" Katrangan negara

/>

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Enviko wis spesialisasi ing Weigh-in-Motion Systems luwih saka 10 taun.Sensor WIM lan produk liyane dikenal kanthi akeh ing industri ITS.

  • Produk sing gegandhengan