Pengenal AXLE non-kontak

  • Pengenal poros non-kontak

    Pengenal poros non-kontak

    Pambuka Sistem identifikasi poros non-kontak sing cerdas kanthi otomatis ngenali jumlah as sing ngliwati kendaraan liwat sensor deteksi poros kendaraan sing dipasang ing loro-lorone dalan, lan menehi sinyal identifikasi sing cocog menyang komputer industri;Perancangan rencana implementasi sistem pengawasan muatan barang kayata pra-inspeksi lawang lan stasiun overrunning tetep;sistem iki bisa kanthi akurat ndeteksi nomer ...