Babagan awake dhewe

Passion ngasilake ketekunan, kegigihan ngasilake sukses.Adhedhasar semangat lan riset babagan industri piezoelektrik, Enviko Group ngedegake HK ENVIKO Technology Co., Ltd ing taun 2013 lan Chengdu Enviko Technology Co., Ltd ing Juli 2021 ing wilayah High-Tech, Chengdu.Perusahaan kasebut terus berkembang sajrone pirang-pirang taun kanggo kerja sama karo perusahaan industri lan teknologi canggih domestik.Liwat taun pengalaman akumulasi ing industri piezoelektrik lan tim R&D sing terus berkembang, uga dhukungan pamrentah kanggo konstruksi infrastruktur lan penekanan babagan keamanan lalu lintas, industri kita wis entuk pembangunan kanthi cepet.Ing pasar, kita netepi premis kualitas, darmabakti kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan berkualitas tinggi, dhukungan teknis lan solusi sing luwih apik supaya bisa entuk dhukungan pelanggan ing domestik lan luar negeri.

Saka komponen tekanan, sistem pangukuran lan piranti lunak, produk utamane aplikasi ing solusi lalu lintas (Sistem Timbang Ing Motion, Penegakan Bobot, overloading, pengumpulan data lalu lintas), Monitor konstruksi Industri & Sipil (proteksi jembatan), Sistem tenaga elektronik cerdas (Gelombang akustik permukaan Pasif sistem nirkabel) etc.

babagan

Kita terus kerja keras ing dalan iki kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo para pelanggan.sing wis dikenali dening pelanggan domestik lan jaban rangkah.

Napa Kita Pilih Sensor Piezoelektrik Kuarsa?

Sensor kuarsa minangka sensor aktif nggunakake prinsip efek piezoelektrik, lan sensor ora perlu sumber daya;kristal kuarsa + sensor kristal kuarsa cangkang logam kanthi kekuatan dhuwur dibentuk kanthi proses khusus saka kristal kuarsa, lan nggunakake piranti konversi tekanan / daya sensor, sing ditondoi kanthi kinerja kerja sing stabil lan ora kena pengaruh owah-owahan suhu, struktur sing disegel, ora ana gerakan mekanik lan nyandhang, anti banyu, wedhi-bukti, karat-tahan, awet, pangopènan-free, gampang kanggo ngganti.Range kacepetan: 0.5km / h-100km / h cocok;urip layanan punika teori tanpa wates, lan urip nyata gumantung ing gesang lumahing dalan;sensor punika pangopènan-free, ora transmisi mechanical, ora nyandhang, lan duwe stabilitas long-term apik;sensitivitas apik lan stabilitas;Gaya horisontal ora duwe pengaruh;drift suhu cilik, <0,02%;ora ana longkangan, bisa uga digabungake karo lumahing dalan, lan bisa polesan lan smoothed karo lumahing dalan, kang ora gampang rusak;slope wis sethitik pengaruh ing asil pangukuran.