Tirai Lampu Infra Merah Kab

Tirai Lampu Infra Merah Kab

Katrangan singkat:

Bebas zona mati
Konstruksi sing kuwat
Fungsi self-diagnosis
Gangguan anti-cahya


Detail Produk

Produk Enviko WIM

Tag produk

langsir1
LSA SERI 1
LSE seri 1
LSM seri 1

Tirai lampu pamisah kendaraan

● Emitor lan Panrima;
● Two pcs 5-inti kabel cepet-medhot;
● pesawat kontrol Suhu & asor;
● Tutup sing dilindhungi (Stainless steel karo kaca pemanas dibantu listrik).

Parameter tirai (1)

Tirai lampu pamisah kendaraan

Parameter tirai (2)

Tirai lampu pamisah kendaraan

Parameter tirai (3)

Kaca pemanas tambahan listrik

Minangka bagean penting saka sistem koleksi tol kanthi bobot, tirai lampu pamisah kendaraan nduweni peran penting.Nyedhiyakake sinyal wiwitan lan pungkasan kendaraan sing dideteksi liwat pemindaian sinar infra merah sing sinkron kanggo mesthekake hubungan siji-kanggo-siji antarane data deteksi bobot lan kendaraan sing dipriksa --- Correspondence.

Fungsi lan Fitur

Tirai lampu pamisah kendaraan nganggo separator kendaraan pemindai inframerah.Pemindaian infra merah bisa ndeteksi obyek kanthi diameter luwih saka 25mm, lan bisa ndeteksi pancing trailer kanthi andal.Mode pemindaian pamisahan kendaraan yaiku pemindaian progresif sinkron, sing bisa nolak cahya langsung saka sumber cahya 4,0000lux paling akeh, lan ngilangi kabeh gangguan cahya sing kuwat.Nalika jarak deteksi 4.5m, nilai gain keluwihan tekan 25 kaping, lan isih bisa andal ing lingkungan atos, kayata gangguan cahya kuwat, udan, salju, pedhut kandhel, lan suhu ora normal.

Wektu mindhai saben sinar cahya yaiku 50 mikrodetik, lan wektu respon sistem kurang saka 20ms;pemancar lan panrima dilengkapi indikator status LEI miturut unit kerja (8 sumbu optik minangka siji unit), sing trep kanggo instalasi lan mriksa status kerja, lan nggawe instalasi luwih gampang.Alignment wektu iku prasaja lan intuisi, lan status diagnostik saka balok uga cetha ing Mirit.Contone, yen ana lendhut sing ngalangi sawetara balok, lampu indikator sing cocog bakal tansah urip.

Nalika ana masalah kayata endhot, bledug gedhe banget, Gagal photocell, lan sapiturute ing emisi lan reception windows saka langsir cahya inframerah, prodhuk bisa kanthi otomatis ndeteksi Gagal, lan nglirwakake (tameng) iki balok masalah, isih tetep bisa digunakake kanthi normal, lan output ing wektu sing padha Sinyal weker nampilake informasi fault cetha liwat hardware lan software (ing antarmuka daya) kanggo ngelingake customer kanggo ngilangi sabab saka fault sanalika bisa.Sawise sabab saka fault wis dibusak, sistem bakal kanthi otomatis bali menyang negara apa normal.

Bisa kanthi akurat misahake jarak antarane rong kendaraan kurang saka 100mm.Rampung ngilangi fenomena mobil sing ngetutake, misahake semi-trailer, full-trailer, lan sepedha kanthi andal, lan njamin korespondensi siji-kanggo-siji antarane data deteksi bobot lan kendharaan.

Nihan protèktif khusus digawe saka piring stainless steel matt kadhemen-mbalek karo kekandelan saka 2mm, lan wis tandha reflektif anti-tabrakan striking, kang dijamin kanggo urip.Kaca pemanas tambahan listrik khusus lan kontrol suhu lan piranti kontrol asor bisa kanthi otomatis panas jendhela kaca ing mangsa kadhemen kanggo mbusak kondensasi, Frost utawa kabut ing lumahing sawijining.Dirancang khusus njaba lawang kanggo gampang pangopènan.

Adhedhasar kekhususan panggunaan ing industri dalan, nalika kendharaan ultra-sudhut mlebu, kendharaan kasebut bakal nabrak tirai lampu pamisah kendaraan amarga alasan nyopir.Tirai lampu pamisah kendaraan minangka instrumen presisi sing diimpor sing relatif larang, saengga perlu nginstal gantry anti-tabrakan luwih dhisik.saka.Pagar tirai lampu sing diprodhuksi dening perusahaan kita wis digunakake ing praktik, lan keteguhan lan safety wis diverifikasi kanthi apik, lan katon apik, sing bisa dipilih dening pemilik.

Parameter teknis

Jarak pamisahan kendaraan luwih saka 20cm.
Reliabilitas: 99,9% ing dina sing cerah;99% ing cuaca udan, salju utawa pedhut.
Tabung kisi inframerah: jarak deteksi efektif 1,2 meter, jarak sinar 25,4mm
Housing: tutup stainless 2mm kanthi pratandha reflektif anti tabrakan;
Rating lingkungan: IP67;
Dhuwur instalasi: 1500mm ~ 2000mm, output cahya Indikator (abang) dhuwur minimal 400mm;
Suhu:-40 ℃ ~ + 85 ℃;
Kelembapan relatif: 0~95%;
Pemisahan kendaraan jarak minimal ing 100mm;
Periode pindai: ngisor 1,5ms;
Mode pindai: paralel lan salib opsional;
Range pemanasan listrik: 3 ℃ ~ 49 ℃, kisaran kelembapan listrik: 10% ~ 90% R.;
Dhuwur: ngisor ngisor 400m, ndhuwur luwih 1650mm;
Tegangan: 16 ~ 30VDC, konsumsi daya: 15W (maks);konsumsi daya sistem pemanas listrik: 200W (maks);
Kelembapan relatif: 0 ~ 95% RH;
Resistance: ≤4Ω ; Tahanan grounding proteksi kilat
MTBF≥100000h;

LSA

jinis produk Tirai lampu safety seri LSA
Tegangan suplai 24VDC ± 20%
Pasokan saiki ≤300mA
Konsumsi ≤5W
Tundha ing 2s
Jarak deteksi Minangka informasi Model
Spasi antarane sumbu optik 10mm\20mm\40mm\80mm
Aperture efektif ± 2,5@3m
Tingkat pangayoman IEC IP65
Mode Komunikasi Optik sinkron
Standar Standar IEC 61496, cocog karo Tipe4
IEC 61508, IEC62061, ketemu karo SIL3
Lingkungan kerja Suhu: -25 ~ 50 ℃;Panyimpenan: -40 ℃ ~ 75 ℃;
Kelembapan: 15 ~ 95% RH;Gangguan anti-cahya: 10000Lux;
Resistance geter: 5g, 10-55Hz (EN 60068-2-6);
Resistance impact: 10g, 16ms (EN 60068-2-29);
resistance isolasi: > 100MΩ;
Tegangan ripple residual: 4.8Vpp;
Tingkat dhuwur: 10-30V DC: Tingkat rendah: 0-2V DC

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Enviko wis spesialisasi ing Weigh-in-Motion Systems luwih saka 10 taun.Sensor WIM lan produk liyane dikenal kanthi akeh ing industri ITS.

  • Produk sing gegandhengan