Saw paramèter nirkabel pasif

Saw paramèter nirkabel pasif

Katrangan singkat:

Nggunakake prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu dadi komponen sinyal frekuensi gelombang elektromagnetik.Sensor suhu langsung dipasang ing permukaan komponen suhu obyek sing diukur, tanggung jawab kanggo nampa sinyal frekuensi radio, lan bali sinyal radio kanthi informasi suhu menyang kolektor, nalika sensor suhu bisa digunakake kanthi normal, ora butuh daya eksternal. sumber kayata baterei, CT loop sumber daya.Transmisi lapangan sinyal antarane sensor suhu lan kolektor suhu diwujudake kanthi gelombang elektromagnetik nirkabel.


Detail Produk

Produk Enviko WIM

Tag produk

Parameter nirkabel pasif (4)

Antena transceiver kolektor

Antena transceiver kolektor ngirim lan nampa sinyal gelombang elektromagnetik, ngrampungake akuisisi suhu.
Transmisi sinyal kolektor lan sensor suhu.Digunakake bebarengan karo kolektor suhu, Ann C dipasang ing kompartemen sensor sing padha, tanggung jawab kanggo komunikasi karo antena sensor, ngrampungake ngirim lan nampa sinyal eksitasi lan sinyal sensor.

Parameter nirkabel pasif (3)
Parameter nirkabel pasif (2)
Antena Panel Plat 1 (kiwa) Plat Panel antena2 (kanan)
Range frekuensi 422MHz--442MHz 423MHz--443MHz
Frekuensi tengah 433MHz 433MHz
gain maksimum > 3.5dBi > 2.8dBi
Bobby warga <2.0 <2.0
Impedansi nominal 50Ω 50Ω
Range daya 50 W 50 w
Arah radiasi Ing kabeh arah Ing kabeh arah
Ukuran katon 208*178*50mm 207*73*28mm
Kisaran suhu ~40C~+85C ~40C~+85C
Mode bebarengan Utas eksternal SMA Utas eksternal SMA
Feeder sambungan RG-174 2m RG-174 2m
Ngalih lokasi instalasi Kamar outlet lan papan liyane minangka area kothak sing relatif lengkap Area busbar spek sing relatif sempit

Sensor Suhu

Sensor suhu miturut cara instalasi, model dipérang dadi: Sensor garpu tuning, sensor bundled, sensor fastening self-locking kanggo lingkungan sing beda-beda.Miturut sawetara suhu lan lokasi instalasi, bisa dipérang dadi jinis biasa lan jinis suhu dhuwur, cocog kanggo deteksi bus bar, obah suhu kontak.Sensor jinis pemasangan kontak sing bisa dipindhah dipasang ing driji kontak plum blossom saka kontak seluler saka lemari gerobak tangan.

Sensor suhu (jinis pemasangan kontak sing bisa dipindhah)

Parameter nirkabel pasif (1)
Parameter nirkabel pasif (5)

Paramèter utama

Frekuensi sensor 12 frekuensi, 424 kanggo 441 MHz
Kisaran suhu 0C~180C
Ngukur presisi Utama 1C(0~120C);Bumi 2C(120~180C)
Résolusi suhu 0.1C
Ukuran garis Minimal: 28.1*16.5mm No 8
Suhu panyimpenan ~ 25C ~ 190C, Wigati: panyimpenan suhu dhuwur mengaruhi urip

Ukuran sensor

Parameter nirkabel pasif (7)

Kolektor Suhu

Penagih suhu ngasilake sinyal gelombang elektromagnetik sing cocog karo frekuensi sensor suhu.Sinyal gelombang elektromagnet kanthi informasi suhu sing dibalekake dening sensor suhu ditampa lan sinyal suhu dianalisis lan dikirim menyang piranti manajemen pangukuran suhu ing ujung stasiun.Penagih komunikasi karo klompok sensor downlink lan ngirim pulsa RF.Sinyal sing dibayangke dening sensor diproses ing sumur, lan pungkasane informasi suhu sing efektif ditanggulangi.

Parameter nirkabel pasif (8)

Paramèter utama

Jumlah antena 2
Jumlah sensor Maks.12 sensor saben antena, maks.24 sensor kanggo 2 antena
daya RF Maks.11dBm (10mW)
frekuensi RF 424~441MHz
Antarmuka komunikasi RS485 bus/Nbit nirkabel/WIFI pilihan nirkabel
Protokol komunikasi MODBUS-RTU
Frekuensi sampling Min 1s, bisa dikonfigurasi
sumber daya DC 12V/0.2A utawa DC5V / 0.4A
ukuran minimal 98 * 88 * 38 mm
Mode instalasi C45 rel clamping fiksasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Enviko wis spesialisasi ing Weigh-in-Motion Systems luwih saka 10 taun.Sensor WIM lan produk liyane dikenal kanthi akeh ing industri ITS.

    Produk sing gegandhengan